Produse Philips Avent care sunt un „must have” pentru copilul tău nou-născut


Intră acum și în grupul de

Când vine vorba de realizarea unui registru cu produsele de care ai nevoie pentru a crește copii, cantitatea poate fi copleșitoare pentru orice mamă! Însă Philips Avent are o gamă minunată de produse care ține cont de întreaga familie.

Iată câteva dintre cele mai bune produse Philips Avent pe care să le adaugi la colecția de produse pentru copii.

Set cadou starter din sticlă naturală Philips Avent

Acest set cadou are tot ce are nevoie o proaspătă mamă pentru a se asigura că copilul ei este gata să încerce biberonul. Iar pentru o mamă care alăptează în principal, biberoanele sunt special concepute pentru a se asigura că bebelușul se poate muta de la sân la biberon și înapoi.

Tetinele de biberon Philips Avent în formă de sân sunt moi și similare cu senzația sânului unei mame, dar cel mai bun lucru la aceste biberoane este aerisirea Airflex, care este concepută pentru a ajuta la minimizarea simptomelor colicilor. Sticla este ușor de sterilizat și poate fi încălzită sau depozitată la frigider. Iar setul include chiar și o husă pentru sticlă pentru a menține laptele cald și două suzete de calitate spitalicească.

Un astfel de set de cadou are toate caracteristicile de care ai nevoie, inclusiv tetinele pentru biberoane Philips Avent pentru a ajuta la minimizarea confuziei cu biberonul bebelușului și pentru a ști că este dispus să folosească un biberon atunci când este necesar, fără a evita alăptarea atunci când acesta este oferită mai târziu.

Biberon Phillips Avent Natural

Biberonul Philips Avent Natural este conceput pentru părinții care doresc să combine hrănirea cu sânul și biberonul. Sfârcul ultra-moale, lat, în formă de sân, se simte exact ca mama, așa că încurajează o prindere naturală. De asemenea, are un design spiralat flexibil și petale confortabile care permit mișcarea naturală în timp ce bebelușul se hrănește. Este simplu de utilizat și de curățat, cu o asamblare rapidă și ușoară și o formă ergonomică pentru confort maxim atunci când îl ții.

Biberon Philips Avent Anti-colici cu aerisire AirFree

Biberonul Philips Avent Anti-colic cu aerisire AirFree este conceput pentru a reduce problemele de hrănire, cum ar fi colici, gaze și reflux. Menține mamelonul plin de lapte, chiar și atunci când este ținut orizontal, astfel încât bebelușul să poată bea într-o poziție mai naturală și mai verticală. Tetina este modelată pentru o prindere sigură, iar biberonul poate fi folosit cu sau fără orificiul de aerisire AirFree.

Suzete pentru nou-născuți Philips Avent

Mulți copii nu folosesc vreodată suzetă. Dar suzetele pentru nou-născuți Philips Avent au un design special care ajută la dezvoltarea orală naturală. Sunt mici și ușoare și încurajează alăptarea naturală. Pentru bebelușii care au nevoie de acel ceva suplimentar, aceste suzete sunt perfecte.

Biberon și perie pentru tetine Philips Avent

Biberonul și peria pentru tetine Philips Avent au un cap de perie curbat special conceput și un vârf de mâner turnat, pentru a curăța eficient toate tipurile de; biberoane, tetine și echipamente de hrănire. Perii durabili, de înaltă densitate, curăță în siguranță, fără zgârieturi. Peria nu conține BPA și se poate spăla în mașina de spălat vase.

Încălzitor rapid pentru biberoane Philips Avent

Un dispozitiv de încălzire pentru biberoane este perfect și mai sigur decât orice alt mod de a încălzi laptele. În loc să riști să obții zone prea fierbinți ale laptelui în cuptorul cu microunde atunci când încălzești laptele matern congelat sau să te chinui să încălzești biberonul cu apă clocotită, încălzitorul rapid pentru biberoane Philips Avent încălzește o sticlă la temperatura dorită în doar trei minute!

Acest încălzitor are chiar și o setare de dezghețare pentru a ajuta laptele de la congelat să poată fi băut rapid și ușor. Încălzitorul poate fi folosit și pentru a încălzi și a dezgheța și alte alimente pentru bebeluși.

Philips Avent Soothie Snuggle

Philips Avent Soothie Snuggle este o jucărie de pluș cu greutate mică, cu o suzetă Philips Avent Soothie atașată, aceeași suzetă folosită de profesioniștii din domeniul sănătății pentru a calma nou-născuții în spital. Ajută la calmarea bebelușului, menținând suzeta Soothie (care nu conține BPA și este fabricată din silicon flexibil și moale) în același timp, acționând ca o sursă drăgălașă de siguranță. Spre deosebire de concurenții săi, Philips Avent Soothie Snuggle este proiectat astfel încât suzeta Soothie și jucăria de pluș să se desprindă, făcând ușoară curățarea separată a pieselor. Jucăria de plus este compatibilă și cu suzetele care au mânere inelare, astfel încât poate fi personalizată după preferințele și vârsta bebelușului.


Intră acum și în grupul de