Fuga de acasa, o obisnuinta pentru un minor din Humor


Intră acum și în grupul de

Un minor din Humor este dat în urmărire după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit, aceasta fiind un recidivist în dispariţii. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, minorul se numeşte COVACI ALEXANDRU, are 16 ani şi este domiciliat în oraşul Gura Humorului.

Semnalmente: înălţime circa 1,65 m., constituţie astenică, păr şaten, drept, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, ten măsliniu.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu o maletă de culoare albastru închis cu dungi albe dispuse orizontal, o pereche de pantaloni din jeans de culoare albastru deschis, iar în picioare avea adidaşi de culoare alb cu negru.

În data de 02.08.2010 a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Minorul a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, în mod voluntar, fiind găsit ulterior de poliţie în diverse localităţi din ţară şi reîncredinţat familiei.

Din declaraţia surorii minorului, poliţiştii au aflat că acesta i-ar fi spus anterior că va pleca în municipiul Timişoara la o familie care locuieşte în zona gării de nord şi că soţia lucrează ca femeie de serviciu în gară. De asemenea, la circa două zile de la plecarea fratelui ei de acasă, a fost contactată telefonic de acesta aflând astfel că se află în municipiul Cluj Napoca, fără a putea obţine alte date.

Cine poate da relaţii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze 112 sau 0230/203165.


Intră acum și în grupul de