PNL Suceava critica Guvernul ca nu respecta nici inteligenta si nici munca


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suecava a PNL, Alexandru Ştefan Băişanu, este de părere că actualul guvern PDL consideră că munca şi inteligenţa nu trebuie încurajate motiv pentru care acestea sunt supra-impozitate.

Alexandru Băişanu a explicat într-o conferinţă de presă că prin modul în care Guvernul modifică prevederile fiscale, supra-impozitând profesiile liberale, se dovedeşte că acesta nu doreşte să încurajeze nici inteligenţa şi nici munca. Liderul liberalilor suceveni a arătat că Guvernul sugrumă activităţile liberale şi încearcă să descurajeze activităţile independente.

„Pentru ce să mai muncim în România? Care mai e sensul muncii pentru profesii unde se foloseşte inteligenţa când peste o treime din banii câştigaţi se duc în buzunarul lui Boc şi de acolo la clientela politică a PDL?”, s-a întrebat retoric preşedintele PNL Suceava.

Băişanu.a mai subliniat faptul că este „aberant” că un partid ca PDL, care a promis în campania electorală majorarea cu 50 % a salariilor din sistemul bugetar, acum micşorează salariile şi măreşte impozitele pe muncă. Băişanu a mai spus la final că prin acţiunile pe care le întreprinde PDL doreşte să sărăcească populaţia astfel încât la viitoarele alegeri „să cumpere voturi ieftine”.


Intră acum și în grupul de