PNL Suceava critica Guvernul ca nu respecta nici inteligenta si nici munca

Preşedintele organizaţiei judeţene Suecava a PNL, Alexandru Ştefan Băişanu, este de părere că actualul guvern PDL consideră că munca şi inteligenţa nu trebuie încurajate motiv pentru care acestea sunt supra-impozitate.

Alexandru Băişanu a explicat într-o conferinţă de presă că prin modul în care Guvernul modifică prevederile fiscale, supra-impozitând profesiile liberale, se dovedeşte că acesta nu doreşte să încurajeze nici inteligenţa şi nici munca. Liderul liberalilor suceveni a arătat că Guvernul sugrumă activităţile liberale şi încearcă să descurajeze activităţile independente.

„Pentru ce să mai muncim în România? Care mai e sensul muncii pentru profesii unde se foloseşte inteligenţa când peste o treime din banii câştigaţi se duc în buzunarul lui Boc şi de acolo la clientela politică a PDL?”, s-a întrebat retoric preşedintele PNL Suceava.

Băişanu.a mai subliniat faptul că este „aberant” că un partid ca PDL, care a promis în campania electorală majorarea cu 50 % a salariilor din sistemul bugetar, acum micşorează salariile şi măreşte impozitele pe muncă. Băişanu a mai spus la final că prin acţiunile pe care le întreprinde PDL doreşte să sărăcească populaţia astfel încât la viitoarele alegeri „să cumpere voturi ieftine”.

loading...