SCCF Grup Colas Iasi incapabila sa rezolve situatia de pe DN 17, de la Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Porţiunea de drum de pe DN 17, în dreptul localităţi Ilişeşti, care a fost serios avariată de alunecările de teren din ultimii ani nu va putea fi refăcută în acest an, astfel încât iarna ce vine va accentua şi mai mult distrugerile.

Autorităţile judeţene au primit vestea după o întâlnire pe care preşedintele CJ, Gheorghe Flutur a avut-o cu reprezentanţii firmei de construcţii SCCF Grup Colas Iaşi care realizează lucrările în zona respectivă. Flutur s-a declarat extrem de nemulţumit de faptul că nici în momentul de faţă nu au început lucrările de consolidare.

„Le-am atras atenţia că nu putem ştrangula traficul peste iarnă chiar în acea văgăună de la Ilişeşti unde o să vină TIR-urile şi o să patineze dacă stau la semafor. I-am rugam să se gândească la soluţii pentru a nu bloca traficul pe un singur sens, care devine periculos pe ruta spre munte”, a spus şeful executivului judeţean sucevean.

El a mai solicitat constructorului să urgenteze lucrările pentru trasarea indicatoarelor şi a marcajelor de pe asfalt, în condiţiile în care traficul pe timp de noapte este din ce în ce mai periculos.


Intră acum și în grupul de