URGENTA: La Patrauti se cauta „pofta de lucru” pentru autoritatile locale


Intră acum și în grupul de

Şeful executivului judeţean sucevean, Gheorghe Flutur a luat în râs autorităţile din localitatea suceveană Pătrăuţi spunând că acolo acestea ar avea nevoie urgentă de „puţină poftă de lucru” astfel încât refacerea caselor distruse de inundaţiile din acest an din luna iunie să fie finalizată în termenul stabilit.

Reacţia preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava survine după ce viceprimarul localităţii menţionate, Vasile Breabăn, s-a plâns că Guvernul nu a trimis în zonă decât 30 % dintre materialele necesare reconstrucţiei celor 18 case distruse.

Gheorghe Flutur a declarat că la Pătrăuţi s-au trimis toate materialele necesare pentru începerea lucrărilor de reconstrucţie a caselor. „Ei nu au poftă de lucru. Asta este problema lor. Poate căutăm un depozit de poftă de lucru pentru Pătrăuţi. Să mă ierte Dumnezeu.

Le-am dat câte 50 de milioane de lei vechi pentru fiecare casă pentru manoperă. Acum le mai dăm încă 50 de milioane de lei vechi de fiecare casă de la Romgaz, dar le trebuie puţină poftă de lucru. De ce la Dărmăneşti este poftă de lucru, iar la Pătrăuţi nu este? Poate importăm”, a declarat Flutur la final.


Intră acum și în grupul de