Un tânăr din Liteni are interdicție să se apropie de casa părinților și de membrii familiei. El a fost reținut pentru că a incendiat zeci de baloturi de fân din curtea casei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Liteni, Dumitru-Adrian A. a fost reținut, joi după amiaza, de polițiști care au decis să-i impună și interdicția de a se mai apropia de casa părinților după ce tânărul a incendiat zeci de baloturi de fân din curtea casei.

Mama tânărului a reclamat prin 112 că fiul ei a incendiat mai multe baloturi de fân în grădina locuinței.

Baloturile de fân incendiate se aflau în grădina locuinței, lângă alte două stoguri de fân, iar incendiul s-a propagat și la un stog de fân, existând riscul să se extindă și la grajdul locuinței, situat în apropiere.

Incendiul a fost stins în urma intervenției a SVSU Liteni și a Grupei de Pompieri I.S.U. Dolhasca.

În incendiu au ars 40 baloturi și un stog de fân.

În acest caz Poliţia Oraşului Liteni s-a sesizat din oficiu şi s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de infracţiunea de „distrugere”, iar tânărul care a pus focul a recunoscut comiterea faptei, și a fost condus la Poliția Orașului Liteni în baza unui mandat de aducere fiind reținut.

Totodată,  după a completarea formularului de evaluare a riscului, împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus ca acesta să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de locuința părinților și față de membrii familiei.


Intră acum și în grupul de