Amenzi și material lemnos confiscat de polițiști de la o firmă cu punct de lucru la Breaza suspectată de transporturi multiple de lemn în Fundu Moldovei în baza aceluiași aviz


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat amenzi și confiscat material lemnos în urma verificărilor activității unei firme despre care existau indicii că a efectuat transporturi multiple de material lemnos în baza aceluiași aviz.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 11 de Poliție Rurală Pojorâta, au obținut indicii despre faptul că este posibil ca o firmă cu punct de lucru în comuna Breaza să fi efectuat multiple transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz, din fondul forestier pe raza comunei Fundu Moldovei, având punct de descărcare o firmă din Fundu Moldovei.

Polițiștii au cerut sprijinul Gărzii Forestiere Suceava și au procedat la efectuarea în comun a unui control pe linia circulației, depozitării și prelucrării materialelor lemnoase la cele două firme cu puncte de lucru în Breaza și Fundu Moldovei.

În urma controlului efectuat la firma din Breaza au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în cuantum total de 10.000 lei, fiind dispusă totodată măsura complementară a confiscării cantității de 13,75 mc cherestea rășinoase în valoare de 11.962,5 lei întrucât au fost constatate diferențe între stocul scriptic și cel faptic. La firma din Fundu Moldovei nu au fost constatate nereguli.


Intră acum și în grupul de