Copil de trei luni salvat de ISU Suceava dintr-o masina lasata la soare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Toată circulaţia din centrul municipiului reşedinţă de judeţ a fost blocată pe parcursul zilei de miercuri timp de mai bine de o oră în urma unei intervenţii a modulului SMURD aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Nimeni nu s-a supărat mai ales că atât trecătorii cât şi participanţii la traficul rutier, curioşi de ceea ce s-a întâmplat, au putut observa o acţiune ca la carte derulată de echipajul pentru intervenţii rapide aparţinând ISU Suceava.

Nu a fost vorba despre despre o acţiune pregătită din timp ci despre un exemplu concret despre pregătirea profesionistă şi superioară a cadrelor ce aparţin serviciului de intervenţie rapidă în cadrul situaţiilor de urgenţă.

Alarma a fost dată pe parcursul după-amiezii când o tânără mamă din municipiul Suceava a reuşit să-şi închidă unul dintre cei doi copii în autoturismul proprietate personală fără a mai putea deschide portierele acestuia.

Speriată că bebeluşul ar putea păţi ceva, mămica a sunat de urgenţă la 112 şi în doar câteva minute în parcarea din apropierea Parcului Steagurilor a fost prezentă echipa de descarcerare şi un echipaj SMURD aparţinând ISU Suceava.

După aproximativ 20 de minute tânăra mamă a reuşit să-şi strângă din nou în braţe fetiţa care joi împlineşte vârsta de trei luni de zile.

“A fost o greşeală ce nu mi-o pot explica. Vreau doar să mulţumesc echipei de intervenţie care a venit imediat şi a reuşit în doar câteva minute să-mi aducă fetiţa teafără în braţe” a mai fost în stare să declare la finele intervenţiei fericita mămică, Anca Stoler.


Intră acum și în grupul de