Se lucreaza in forta la modernizarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean


Intră acum și în grupul de

Seria modernizărilor la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava continuă cu modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriul de specialitate. Astfel, în cadrul celor 14 cabinete ce includ 19 specializări, ce vor fi modernizate vor putea fi trataţi pacienţii externaţi în urma intervenţiilor chirurgicale cu recomandare post-operator dar şi populaţia din judeţ ce are nevoie de servicii medicale.

Ambulatoriul va cuprinde pe lângă cabinete, câte o sală de intervenţii chirurgicale, ortopedice, o sală de ghips copii şi o alta pentru adulţi, 11 aparate oftalmologice, 13 ORL, 14 pentru fizioterapie, 12 utilaje, instalaţii şi aparate pentru sterilizare, dezinfecţii, dezinsecţii, 29 aparate şi instrumente pentru diagnostic pentru chirurgie, narcoză şi reanimare şi 2aparate pentru radiologie. De asemenea vor fi aduse 54 de bucăţi mobilier specific pentru dotarea infrastructurii serviciilor de sănătate şi 7 aparate de înaltă tehnologie şi instrumente de măsură a presiunii arteriale.

Contractul de execuţie a lucrărilor a fost semnat între Consiliul Judeţean Suceava, în calitate de achizitor şi SC general Construct srl Suceava –executant.
Valoarea contractului de execuţie lucrări este de 889.661 lei, fără TVA, în numai o lună de zile fiind executat 10% din totalul lucrărilor.


Intră acum și în grupul de