Gospodăria din Gura Putnei a fost incendiată de un bărbat în timp ce soția nepotului lui îl reclama la Poliție pentru că a fost agresată  


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 69 de ani din Putna a fost reținut de polițiști pentru că a dat foc unei gospodării din Gura Putnei în care locuia.

Polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat un bărbat de 69 de ani care locuiește în acel imobil, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict pe care l-a avut cu nepoata sa în vârstă de 37 ani, cu care locuiește împreună, și pe care ar fi agresat-o fizic.

Astfel, bărbatul a avut un conflict cu soția nepotului său deoarece acesta dorea să îl evacueze din imobil, iar bărbatul i-a aplicat mai mult lovituri femeii.

Femeia agresată a mers la poliție pentru a sesiza cele întâmplate, timp în care bărbatul, cu intenție, i-a incendiat locuința, prin aprinderea cu un chibrit a gazului de la o butelie din anexa în care locuia el, situată în aceiași curte.

Incendiul s-a extins și a distrus casa de locuit, un autoturism și  celelalte anexe afectând puțin și un imobil învecinat.

Urmare a agresiunii și a șocului suferit, femeii i s-a făcut rău și a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul municipal Rădăuți unde a fost diagnosticată inițial cu ”T.C.C.” și ”T.C.F.”, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.   

În acest caz s-a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat pentru „lovire sau alte violențe” și „distrugere” acesta fiind reținut având în vedere pericolul deosebit și specificul faptelor comise.


Intră acum și în grupul de