Gospodăria din Gura Putnei a fost incendiată de un bărbat în timp ce soția nepotului lui îl reclama la Poliție pentru că a fost agresată  

Un bărbat de 69 de ani din Putna a fost reținut de polițiști pentru că a dat foc unei gospodării din Gura Putnei în care locuia.

Polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat un bărbat de 69 de ani care locuiește în acel imobil, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict pe care l-a avut cu nepoata sa în vârstă de 37 ani, cu care locuiește împreună, și pe care ar fi agresat-o fizic.

Astfel, bărbatul a avut un conflict cu soția nepotului său deoarece acesta dorea să îl evacueze din imobil, iar bărbatul i-a aplicat mai mult lovituri femeii.

Femeia agresată a mers la poliție pentru a sesiza cele întâmplate, timp în care bărbatul, cu intenție, i-a incendiat locuința, prin aprinderea cu un chibrit a gazului de la o butelie din anexa în care locuia el, situată în aceiași curte.

Incendiul s-a extins și a distrus casa de locuit, un autoturism și  celelalte anexe afectând puțin și un imobil învecinat.

Urmare a agresiunii și a șocului suferit, femeii i s-a făcut rău și a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul municipal Rădăuți unde a fost diagnosticată inițial cu ”T.C.C.” și ”T.C.F.”, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.   

În acest caz s-a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat pentru „lovire sau alte violențe” și „distrugere” acesta fiind reținut având în vedere pericolul deosebit și specificul faptelor comise.