Un bărbat venit de la Viena la Mironu ca să-și convingă iubita să se întoarcă în Austria a fost introdus în arestul poliției după ce a lovit și amenințat părinții iubitei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care e venit de la Viena la Mironu cu intenția de a-și convinge iubita să se întoarcă în Austria a fost reținut de polițiști și introdus în arest după ce a făcut scandal și a lovit cu o bâtă părinții iubitei.

Polițiștii au fost sesizați miercuri, în jurul orei 12:00, prin 112 că în satul Mironu din comuna Valea Moldovei are loc un scandal.

Echipajul de poliție care a ajuns la locul incidentului a identificat un bărbat, Marius M. care se afla în curtea unui magazin și care avea asupra sa o bâtă din lemn.

Acesta a fost somat de polițiști, încătușat și condus la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Continuând verificările, polițiștii au stabilit că bărbatul se află într-o relație de concubinaj de aproximativ 5 ani de zile cu o femeie din satul Mironu cu care a locuit în Viena, iar aceasta a părăsit în 14 martie domiciliul comun pe fondul neînțelegerilor apărute și s-a întors singură în satul Mironu cu scopul de a se despărți de bărbat.

Marius M. a venit în 19 martie la concubina sa din Mironu și i-a solicitat să se întoarcă împreună în Austria, însă aceasta l-a refuzat.

Miercuri, în timpul unor discuții în contradictoriu apărute între cei doi concubini cu privire la relația lor, au intervenit și părinții femeii, care în timp ce se aflau în curtea locuinței, au fost loviți de bărbat cu o bâtă din lemn găsită în curte, fiindu-le provocate leziuni superficiale.

Ulterior, acesta i-a amenințat pe părinții iubitei după care a fugit spre locuința unui vecin.

Polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat faptul că există risc iminent și a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii a două infracțiunii de lovire sau alte violenţe și a două infracțiuni de amenințarea.

Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a confirmat ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare și s-a dispus ca măsură preventivă, reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore și depunerea lui în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de