O ucraineancă a fost prinsă în PTF Siret la volanul unui Mercedes Benz ML căutat pentru confiscare în Bulgaria

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat, sâmbătă, la ieșirea din țară un autoturism marca Mercedes Benz ML, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Bulgaria

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, sâmbătă  la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din România o femeie în vârstă de 50 de ani, având cetățenie ucraineană.

Aceasta conducea un autoturism marca Mercedes Benz ML, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de  Bulgaria. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile bulgare, având mențiunea bun căutat pentru confiscare.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 13.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.