Accidentul de la Frumoasa, provocat de un șofer care a acroșat un autoturism al cărui șofer intenționa să vireze la stânga


Intră acum și în grupul de

Coliziunea dintre două autoturisme de sâmbătă de la Frumoasa în urma căreia un bărbat de 70 de ani a fost rănit a fost provocată de un șofer care nu a păstrat o distanță suficientă față de mașina care circula în fața sa.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 11:40, un bărbat de 33 de ani din comuna Moara conducea un autoturism VW Passat, pe DJ 208C în comuna Moara, dinspre Suceava înspre Frumoasa și  nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul care circula în fața sa, un autoturism Fiat, condus de către un bărbat de 70 ani și care avea intenția de a vira la stânga, împrejurări în care l-a acroșat față spate.

În urma evenimentului rutier șoferul de 70 de ani a suferit leziuni traumatice ușoare , fiind preluat de un echipaj medical și tranportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat „contuzionat ușor accident rutier, contuzie coloană cervicală, contuzie coloană lombară”.

Șoferii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de