Accidentul de la Frumoasa, provocat de un șofer care a acroșat un autoturism al cărui șofer intenționa să vireze la stânga

Coliziunea dintre două autoturisme de sâmbătă de la Frumoasa în urma căreia un bărbat de 70 de ani a fost rănit a fost provocată de un șofer care nu a păstrat o distanță suficientă față de mașina care circula în fața sa.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 11:40, un bărbat de 33 de ani din comuna Moara conducea un autoturism VW Passat, pe DJ 208C în comuna Moara, dinspre Suceava înspre Frumoasa și  nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul care circula în fața sa, un autoturism Fiat, condus de către un bărbat de 70 ani și care avea intenția de a vira la stânga, împrejurări în care l-a acroșat față spate.

În urma evenimentului rutier șoferul de 70 de ani a suferit leziuni traumatice ușoare , fiind preluat de un echipaj medical și tranportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat „contuzionat ușor accident rutier, contuzie coloană cervicală, contuzie coloană lombară”.

Șoferii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.