Oferta de școlarizare a unităților liceale din județ pentru anul școlar 2022-2023 va fi prezentată la cea de a XXII-a ediție a Târgului Ofertele Educaționale, care va fi organizată vineri, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, profesor Mariana Onu, a declarat, marți, pentru NewsBucovina că elevii claselor a VII-a și a VIII-a vor avea posibilitatea să cunoască oferta de școlarizare pentru anul școlar 2022-2023 a liceelor, școlilor profesionale de stat și particulare din județ, dar și a celor două Centre de Educație Incluzivă din Suceava și Gura Humorului în cadrul celei de a XXII-a ediții a Târgului Ofertelor Educaționale.

Ea a spus că evenimentul, care este organizat de Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Suceava din cadrul CJRAE Suceava, se va desfășura vineri, cu începere de la ora 10,00, la Shopping City Suceava.

Prof. Mariana Onu a precizat că unitățile liceale din județ care au dorit să participe la acest eveniment își vor promova oferta educațională pentru anul școlar viitor și vor pune la dispoziția elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a pliante, materiale informaționale privind infrastructura școlară, dotările, performanțele școlare ale elevilor acestor unități de învățământ.

Ea a mai spus că ultimele două ediții ale Târgului Ofertelor Educaționale s-au desfășurat în format online, în contextul pandemiei de COVID-19.

Directorul CJRAE Suceava a menționat că la acest eveniment au fost invitați să participe reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, ai ISJ Suceava și ai Casei Corpului Didactic Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de