Țigări de contrabandă ascunse de o tânără în scaunul pentru copil, găsite la controlul făcut în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat 400 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 600 lei, pe care o femeie de 24 de ani le-a ascuns în scaunul auto pentru copil, în scaunul șoferului și în bagajele persoanele.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, luni, în jurul orei 15:00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret pe sensul de intrare în țară, o tânără în vârstă de 24 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, conducând un autoturism.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub scaunul şoferului, în scaunul auto pentru copil și în bagajele personale, cantitatea de 400  pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, pentru care femeia nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigaretele, în valoare de 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de