Din ce in ce mai putine locuri de munca in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Oferta locurilor de muncă vacante prezentată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava este mai scăzută în perioada 7-14 octombrie, faţă de perioada 30 septembrie-6 octombrie.

Aşa cum ne-am obişnuit, cele mai multe locuri de muncă, 23 la număr, se adresează muncitorilor necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, la mare căutare printre angajatorii rădăuţeni, urmate de 6 locuri petru tâmplari universali, în acelaşi oraş, posturi pentru muncitori necalificaţi în silvicultură la Vatra Dornei şi 5 la Suceava oferite muncitorilor necalificaţi la demolarea clădirilor, zidăriilor mozaicului şi faianţei.

Cele mai puţine locuri de muncă sunt la Gura Humorului, unde se angajează un inginer electromecanic şi un strugar universal, urmată de Câmpulung unde există câte un loc vacant pentru umătoarele calificări: strugar în lemn, gaterist la tăiat buşteni şi tâmplar mecanic la rândeluit.

De asemenea, la Siret există 3 posturi pentru confecţioner-asamblor articole din textile şi unul pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

La Vatra Dornei se mai caută 2 vânzători, un lucrător comercial şi un muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Oferta locurilor de muncă nu este foarte strălucită nici la Suceava, cu toate acestea, municipiul reşedinţă oferă cele mai variate locuri de muncă din judeţ. Astfel se oferă: 2 locuri de muncă pentru calificarea inginer electronist, transporturi, telecomunicaţii, 2 locuri pentru tehnician în radiolocaţii, 1 loc pentru maistru mecanic auto, 2 pentru agent de vânzări, 1 pentru mercantizor, 1 pentru zidar pietrar, 1 pentru fierar betonist, 1 pentru dulgher (exclusiv restauraor), 3 posturi pentru faianţar, 2 pentru cizmar-confecţioner încălţăminte după comandă, 1 loc pentru trăgător feţe pe calapod, 1 pentru lucrător la bucătărie (spălător vase mari) şi 3 pentru muncitori necalificaţi la întreţierea drumurilor, şoselelor, podurilor şi barajelor.

Şi în perioada 7-14 octombrie cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pe sectorul meserii, destinate cu precădere bărbaţilor.


Intră acum și în grupul de