Hotii au revenit la locul furtului ca sa continue sustragerea de bunuri


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi tineri din localitatea suceveană Breaza sunt cercetaţi după ce au spart un magazin. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 11.00, agenţii Postului de Politie Breaza au fost sesizaţi de P. Mihai din localitate, vânzător la o societate comercială din comuna Breaza, despre faptul că persoane necunoscute au spart un geam de la magazin şi au pătruns în interior, de unde au sustras bunuri, ţigări, alcool în valoare de aproximativ 500 lei.

La faţa locului s-au deplasat agenţii din cadrul Posturilor de Poliţie Breaza şi Fundu Moldovei care, în urma verificărilor, au stabilit faptul că în noaptea de 09/10.10.2010, în jurul orei 02.30, H. Petru, de 21 ani, din comuna Breaza a spart cu două pietre geamul magazinului, după care minorul B. S., de 16 ani, din localitate, a pătruns prin escaladarea pervazului în interior prin geamul spart încercând să sustragă bunurile menţionate pe care le-a ambalat într-o sacoşă. Imediat s-a declanşat alarma unităţii, iar acesta a abandonat bunurile în incinta magazinului şi au fugit.

După aproximativ 45 minute, H. Petru s-a întâlnit cu localnicii T. C., de 17 ani şi T. Marian, de 19 ani, s-au întors împreună la magazin, unde H. Petru şi T. Marian au stat de pază, iar T. C. a pătruns în acelaşi mod în magazin şi a sustras sacoşa cu bunurile abandonate în magazin de B. S., după care s-au deplasat cu toţii la o petrecere privată din comună.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, complicitate la furt calificat şi instigare la furt calificat care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de