ISU „Bucovina” i-a acordat o diploma de merit sefului ISJ Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La şedinţa cu directorii de instituţii de învăţământ din judeţul Suceava ce a avut loc vineri, la Şcoala Creştină Filadelfia Suceava, comandantul ISU „Bucovina” Suceava, col. Ion Burlui i-a acordat o diplomă de merit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Petru Carcalete pentru buna colaborare între cele două instituţii de-a lungul vremii, şi în mod special în timpul inundaţiilor din această vară.

În şcolile şi internatele liceelor, la inundaţii au fost cazaţi pompierii veniţi din alte judeţe în ajutorul pompierilor bucovineni.

Precizăm că, la începutul lunii iulie, la solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat şi trimis în sprijin forţe şi mijloace de la 5 unităţi din ţară, respectiv Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţelor Braşov, Dâmboviţa şi Prahova, precum şi de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă.

Tot în cadrul Reuniunii anuale de management instituţional col. Burlui le-a spus directorilor de şcoli că „atât pompierii cît şi cadrele didactice lucrează cu, şi pentru oameni”. Acesta a adăugat că, din nefericire anul acesta nu a fost unul prea bun întrucât s-au înregistrat 55 victime din rândul copiilor dintre care 7 şi-au pierdut viaţa în incendii sau înecaţi.


Intră acum și în grupul de