Detaliile accidentului de la Molid cu o mașină răsturnată pe cupolă: Un tânăr șofer a intrat în depășire fără să se asigure și a lovit un autoturism aflat deja în depășire


Intră acum și în grupul de

Accidentul de la Molid când o  mașină s-a răsturnat pe cupolă a fost generat de un tânăr șofer care a intrat în depășire fără să se asigure că din spate venea deja un autoturism care se afla în depășire.

Astfel, vineri după amiaza, un tânăr de 25 de ani, din Câmpulung Moldovenesc,  conducea un autoturism  SKODA , pe DN 17 în afara localității Molid, spre Câmpulung Moldovenesc.

El s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentare, neasigurându-se corespunzător din spate,  fapt pentru care a intrat în coliziune laterală cu un autoturims VW condus de un bărbat din comuna Matca din județul Galați care era deja angajat în efectuarea manevrei de depășire, având aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului conducătorul autoturismului VW a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, auto fiind proiectat pe cupolă în afara părții carosabile.

În accident tânărul de 25 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind preluat şi transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul orașului Gura Humorului.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ în ambele cazuri. Ulterior, a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de