Detaliile accidentului cu trei răniți de la Călinești-Enache: O tânără șoferiță a intrat în depășirea unei autoutilitare al cărei șofer a virat la stânga


Intră acum și în grupul de

Accidentul de sâmbătă după amiaza cu trei răniți la Călinești Enache s-a produs pe fondul unei depășiri a unei autoutilitare al cărei șofer a virat la stânga.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă după amiaza, o tânăr de 27 de ani din municipiul Suceava a condus autoturismul VW Polo pe DJ 209D, din direcția Dărmănești – Șerbăuți.

Ajunsă în zona localității Călinești-Enache, pe fondul unei manevre de depășire a intrat în coliziune cu o autoutilitară VW Caddy, care era condusă în aceeași direcție de deplasare de un bărbat de 54 de ani din comuna Ipotești și care a efectuat o manevră de viraj stânga pentru a intra în perimetrul unei proprietăți amplasată pe partea stângă a drumului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a șoferiței de 27 de ani, a unei fete de patru ani și a unui adolescent de 15 ani, pasageri în același autoturism, care au fost transportați la Spitalul Județean Suceava fiind răniți ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.                    

În acest caz s-a întocmit un dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de