Detaliile accidentului de la Liteni: Șoferul a intrat cu viteză prea mare într-o curbă și a ieșit de pe șosea lovind un stâlp și gardul unei locuințe


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, luni după amiaza, într-un accident produs pe Calea Sucevei din Liteni.

Potrivit cercetărilor făcute de polițiști, un bărbat de 51 de ani din  Târgu Neamț a condus, luni, în jurul orei 16:20, un autoturism Jaguar pe strada Calea Sucevei din orașul Liteni dispre  centrul localității către municipiul Suceava.

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei  de deplasare într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice, apoi cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 53 ani din Târgu Neamț, pasager pe scaunul dreapta față în autoturism, ruperea stâlpului de susținere a rețelei electrice și distrugerea gardului imobilului respectiv.

Femeia rănită a fost preluată de la fața locului de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Suceava, secția UPU, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, secția UPU, unde cu acordul său i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de