Cele mai multe posturi vacante din judet sunt in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Comparativ cu municipiile Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Rădăuţi, şi oraşele Gura Humorului şi Siret, municipiul reşedinţă de judeţ oferă în continuare cele mai multe locuri de muncă vacante.

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, în perioada 14-21 octombri, angajatorii suceveni scot la bătaie 5 locuri de muncă pentru calificarea tehnician mentenanţă electromecanică automatică e, 5 locuri pentru muncitori necalificaţi la demolarea clădirilor, zidărie, mozaic, faianţă, 3 locuri pentru faianţar, tinichigiu carosier, electromecanic şi muncitori necalificaţi la înteţinere drumuri, şosele, poduri, baraje, 2 posturi pentru agent vânzări, cizmar-confecţioner încălţăminte, după comandă, inginer electronist transporturi, telecomnicaţii şi consilier în administraţia publică.

Municipiul Suceava oferă, totodată, câte un singur loc de muncă pentru: maistru mecanic auto, mercantizor, zidar pietrar, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator) şi trăgător feţe pe calapod.

Cele mai puţine locuri de muncă, câte 2 la număr, sunt oferite angajatorii câmpulungeni (strungar în lemn, tâmplar mecanic la râneluit) şi de cei humoreni (inginer electromecanic, strungar universal).

Urmează oraşul Siret, cu 3 posturi pentru calificarea confecţioner-asamblor articole din textile şi unul pentru muncitor necalificat la ambalarea produslor solide şi semisolide.

La Vatra Dornei, cele mai numeroase locuri de muncă se îndreaptă către 6 muncitori necalificaţi în sivicultură, 4 bucătari, 4 ospătari (chelnări), un sortator de produse, un vânzător şi un muncitor necalificat la demolarea clădirilor, zidărie, mozaic, faianţă.

După municipiul Suceava, cel mai bine se situează Rădăuţiul, care oferă un număr de 15 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, 6 locuri pentru tâmplar universal, unul pentru reglor maşini de prelucrat lemn şi unul pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, zidărie, mozaic şi faianţă.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de