Detaliile accidentului cu trei răniți de la Dolheștii Mari: Un șofer a intrat cu mașina pe drumul județean fără să se asigure și a fost lovit de un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” în cazul accidentului cu trei răniți de miercuri de la Dolheștii Mari.

Potrivit cercetărilor preliminare, un bărbat de 57 de ani din Preutești, în timp ce conducea un autoturism VW, pe  drumul comunal „La Țipău” de pe raza satului Dolheștii Mari din comuna Dolhești, la intersecția cu drumul județean D.J. 208, nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Audi, condus pe drum prioritar dinspre Fălticeni către Dolhasca de o femeie de 40 de ani din orașul Dolhasca.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței din Audi care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-facial, contuzie piramidă nazală”, fără a rămâne internată, o altă femeie de 42 de ani din Dolhasca, pasager în Audi care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie ușoară”, fără a rămâne internată și un minor, pasager în Audi care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism minor accident”, fără a rămâne internat. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, recoltându-li-se probe de sânge la Spitalul Fălticeni.


Intră acum și în grupul de