Un bărbat băut a căzut dintr-un vehicul electric pentru persoane cu dizabilități cu care se deplasa pe pista pentru bicicliști din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a ajuns în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Județean Suceava cu leziuni după ce a căzut din vehiculul electric cu care se deplasa.

Potrivit primelor verificări, joi seara în jurul orei 23:50, un bărbat de 44 ani din municipiul Suceava, se deplasa cu un vehicul electric, destinat persoanelor cu dizabilități, pe pista pentru bicicliști din zona ”Orizont Plaza” din Suceava.

În urma pierderii controlului asupra direcției de deplasare, acesta a lovit bordura din partea dreaptă, s-a dezechilibrat și a căzut din vehicul, suferind leziuni.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Jud. Suceava pentru investigaţii de specialitate.  În urma acestora, i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial și contuzie membru inferior stâng.                  

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool în aerul expirat.

În acest caz se fac cercetări de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de