Incendiu pus intenționat într-o gospodărie din Zvoriștea. Au ars două anexe gospodărești și bunuri din interiorul unei camere din casa de locuit


Intră acum și în grupul de

Un incendiu pus intenționat, luni seara, în localitatea Zvoriștea a afectat două anexe gospodărești și bunuri din interiorul unei camere a casei de locuit.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului Suceava împreună cu lucrători ai SVSU Zvoriștea, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Zvoriștea.

La sosirea echipajelor ardeau generalizat două anexe gospodărești cu pericol de propagare la casa de locuit.

În incendiu au ars anexele gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 55 de metri pătrați și bunuri din interiorul unei camere din casa de locuit.

De asemenea, flăcările au afectat și o parte din peretele lateral al locuinței învecinate, pe o suprafață de aproximativ 6 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, precizează sursa citată care menționează că, din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.


Intră acum și în grupul de