O tânără șoferiță băută a produs un accident cu doi răniți pe Calea Unirii din Suceava în care au fost implicate patru mașini


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate patru mașini s-a produs luni seara pe Calea Unirii din Suceava.

Potrivit cercetărilor făcute de polițiști, luni seara în jurul orelor 19:45, o tânără de 20 de ani din Frumosu a condus un autoturism Volkswagen pe banda de lânga axul drumului pe Calea Unirii din Suceava din direcția Centru către Grupul Școlar și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan condus pe banda de lângă axul drumului pe direcția Grup Școlar către Centru de un tânăr de 22 ani din Ipotești.

În urma coliziunii, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-un alt autoturism VWcondus de o tânără de 26 de ani din Udești și într-un autoturismul Mercedes-Benz condus de către un bărbat de 36 de ani din Suceava, ambele autoturisme circulând pe banda de lângă axul drumului pe direcția Grup Școlar – Centru.  

În urma accidentului rutier tânăra de 26 de ani și tânărul de 22 de ani au fost preluati de echipaje medicale de ambulanță și transportați la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Șoferița vinovată de producerea evenimentului rutier a fost testată cu aparatul care a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalți conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și „ conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de