Suceveanul care a rupt cu mașina un stâlp din centru Sucevei era băut la volan și nu avea permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din Suceava care a rupt, marți seara, cu mașina un stâlp din zona centrală a Sucevei este cercetat penal pentru că era băut la volan și nu avea permis de conducere.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 26 de ani din Suceava a condus un autoturism BMW, pe strada Vasile Alecsandri din Suceava dinspre strada Nicolae Bălcescu spre strada Petru Rareș, iar când a ajuns în zona intersecţiei cu strada Curtea Domnească, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura trotuarului din stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp din metal ce aparţine reţelei publice de electricitate instalat pe trotuarul de pe partea stângă a drumului.

În accident a mai fost implicat și un sucevean de 50 de ani, iar atât șoferul cât și pasagerul au refuzat să fie transportați la spita pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” urmând a se dispune măsuri procesuale.


Intră acum și în grupul de