Detaliile accidentul grav de la Cornu Luncii: Șoferul a intrat cu mașina într-o căruță încărcată cu lemne


Intră acum și în grupul de

Accidentul grav din noaptea de marți spre miercuri de la Cornu Luncii s-a produs din cauză că șoferul unui autoturism nu a păstrat o distanță suficientă față de căruța din fața sa.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 0:00, un tânăr de 21 de ani din Vadu Moldovei, în timp ce conducea auto marca VW Tiguan, din direcția Mălini spre Cornu Luncii, pe D.J. 209A, în apropierea podului peste râul Moldova, datorită faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers a intrat în coliziune față–spate cu o căruță semnalizată corespunzător încărcată cu material lemnos care circula în aceeași direcție de mers, condusă de un bărbat de 69 de ani din comuna Baia.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 20 ani din comuna Mălini, pasageră pe bancheta dreapta față a autovehiculului.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Suceava,  care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Fălticeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Falticeni s-au recoltat probe de sange.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de