Tot mai mulți suceveni fără permis auto sunt depistați în trafic. Doar joi au fost prinși conducând autoturisme pe drumurile publice patru suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a depistat, doar în cursul zilei de joi patru suceveni care conduceau autoturisme pe drumurile publice fără să dețină permis auto.

Astfel, joi la ora 08:15, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Frătăuții Noi, autoutilitara condusă de un localnic de 39 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 39 de ani nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

În aceeași zi la ora 12:52, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 39 de ani nu posedă permis de conducere.

Conducătorul  auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Tot joi, la ora 17:20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani din comuna Dorna Candrenilor.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 31 de ani nu posedă permis de conducere.

Conducătorul  auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

În aceeași zi la ora 22.45, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 208D, pe raza localității Hănțești, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere, iar numărul de înmatriculare provizoriu al autoturismului condus de acesta este expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Tot joi, la orele 21.15, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Burdujeni din localitate, autoturismul condus de un localnic de 34 de ani.

Întrucât emana halena alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența personalului medicale, bărbatul de 34 de ani a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de