Detaliile accidentului cu răniți din Pasul Tihuța: Pe fondul vitezei și a ploii abundente șoferul unui autoturism a derapat fiind lovit din spate de o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au anchetat accidentul cu mai mulți răniți produs sâmbătă după amiaza în Pasul Tihuța.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 16:30 un tânăr de 30 ani, din comuna botoșănească Cristinești conducea un autoturism VW Golf4  pe DN 17 din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei.

La un moment dat, la intrare într-o curbă uşoară la stânga, din cauza neadaptării vitezei pe carosabilul umed şi în condiţii de ploaie abundentă, a derapat şi a pierdut controlul autoturismului, moment în care, autoutilitara marca VW Transporter, din cauza nepăstrării distanţei a intrat în coliziune faţă spate producându-se un accident din care a rezultat rănirea uşoară a trei pasageri.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului au suferit răni ușoare două persoane din VW Transporter și o pasageră de pe scaunul dreapta spate din VW Golf 4.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de