Un bărbat care a venit să la casa părintească din Stroiești a murit în urma unui stop-cardio respirator neresuscitabil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 64 de ani a murit, joi seara, în timp ce primea îngrijiri medicale ale unui echipaj de ambulanță după ce a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Potrivit anchetei, bărbatul de 64 de ani locuia în Botoșani, iar marți a venit în vizită la fratele său din Stroiești.

În cursul zilei de joi cei doi frați au decis că pe lânga casa părintească sunt unele lucruri ce ar trebui reparate, motiv pentru care bărbatul de 64 de ani s-a dus la magazinul local din sat să cumpere niște materiale de construcții.

Ulterior, în jurul orelor 18:30 în timp ce se aflau la casa părintească din  Stroiești, bărbatul i-a spus fratelui său că se simte rău și merge în casă să se întindă, iar pentru că starea acestuia s-a agravat între timp, sora sa a apelat 112 pentru a cere sprijinul unui echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava care l-a consultat pe bărbat, însă imediat, în timp ce primea îngrijirile medicale starea acestuia s-a agravat intrând în stop cardio-respirator.

Acesta a fost resuscitat aproximativ două ore după care în jurul orei 21:20 medicul specialist a constatat decesul acestuia.


Intră acum și în grupul de