Un copil a căzut de pe tiroliana din parcul municipal din Vatra Dornei fiind rănit ușor


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 11 ani din Vatra Dornei a fost rănit ușor, marți după amiaza, după ce a căzut de pe tiroliana amenajată în parcul municipal din localitate.

Poliția a fost anunțată prin 112 că un copil s-a accidentat la tiroliana amplasată în locul de joacă din Parcul municipal Vatra Dornei.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că în parcul municipal Vatra Dornei, în proximitatea clădirii Catedralei Sf. Treime, este amplasat un spațiu de joacă pentru copii, în care se regăsește și o instalație de tiroliana de dimensiuni reduse.

Aflat în spațiul de joacă împreună cu bunicul său, un copil de 11 ani s-a urcat pe scripetele culisant al tirolianei, iar după ce a început deplasarea pe coardă, la circa 15 metri față de punctul de plecare, a căzut pe sol, de la o distanță de circa 30 centimetri și a acuzat dureri la încheieturile mâinilor.

Copilul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului municipal Vatra Dornei, unde a fost consultat de medicul de gardă stabilindu-se diagnosticul „Traumatism articulații pumni – bilateral”, „Cădere accidentală”.

În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de