Numarul locurilor de munca vacante in judet, in crestere


Intră acum și în grupul de

Statistica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă arată că numărul locurilor de muncă disponibile la nivel de judeţ a crescut comparativ cu săptămâna trecută, cu precizarea că pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc nu există niciun loc vacant dat spre angajare.

Astfel, pe primul loc, ca număr de locuri de muncă scoase la bătaie, se află municipiul reşedinţă de judeţ Suceava, care oferă posturi pentru următoarele calificări: asistent medical generalist (8 locuri), tehnician mentenanţă electromecanică-automatică e (5 locuri), tinichigiu carosier (3), electromecanic (3), maistru mecanic auto (1), educatoare (1), agent comercial (1), mercantizor (1), gestionar depozit (1), infirmieră (1), zidar pietrar (1),fierar betonist (1), dulgher, exclusiv restaurator (1), trăgător feţe pe calapod (1), muncitor necalificat la întreţinere drumuri, şosele poduri, baraje (1) la Suceava.

Pentru Rădăuţi, există următoarele opţiuni: 22 de locuri de muncă pentru muncitorii necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, 6 locuri pentru tâmplari universali, unul pentru administrator şi unul pentru operator la maşini unelte cu comandă numerică în pr.

Municipiul Vatra Dornei are 23 de locuri vacante pentu următoarele specializări: muncitor necalificat în silvicultură (5 locuri), bucătar (4), ospătar, chelnăr (4), tăietor la fierăstrau panglică (3), circularist la tăiat lemne de foc (3), administrator (1), vânzător (1), lucrător comercial (1) şi şofer de autoturisme şi camionete (1).

Oraşul Siret oferă 4 locuri de muncă – 3 pentru cofecţioner-asamblor articol din textile şi unul pentru un muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Săptămâna aceasta municipiul Suceava oferă 30 de locuri de muncă (cu 10 mai multe decât săptămâna trecută), municipiul Vatra Dornei – 23 de locuri (cu 4 mai multe), municipiul Rădăuţi – 30 de locuri (cu 14 mai mult), oraşul Siret – 4 locuri (ca şi săptămâna trecută), iar oraşul Gura Humorului – 1 loc (la fel ca săptămâna trecută).

După cum se poate observa, oferta locurilor de muncă este în creştere faţă de săptămâna trecută, cele mai multe locuri de muncă adresându-se în continuare persoanelor necalificate.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de