Patru tineri au urcat în turnul dezafectat al IFA și refuzau să coboare. La sosirea pompierilor cu o autoscară aceștia au coborât de bunăvoie


Intră acum și în grupul de

Patru tineri s-au urcat sâmbătă seara în turnul din fața unui centru comercial sucevean și refuzau să coboare motiv pentru care agentul de pază a sesizat situația la Poliție.

Agentul de pază a spus că a observat doi tineri ce s-au urcat pe turnul dezafectat al fostei IFA ce aparține unui centru comercial din Suceava pe scara exterioară.

Cei în cauză au fost somați prin stația de emisie recepție a autospecialei de serviciu să coboare, dar  nu s-au conformat.

In urma apelurilor insistente, a coborât un tânăr de 18 ani din Suceava care a spus că la nivelul doi al turnului se mai află  trei tineri care refuză să coboare.

La fața locului au fost solicitați lucrătorii ISU Suceava, care s-au deplasat cu o autoscară mecanică și care au procedat la inițierea procedurilor legale, moment în care și celelalte persoane, cu vârste de 18 și 19 ani, au acceptat să coboare singure.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde au fost sancționați conform Legii 61/1991 cu amendă de 500 de lei.


Intră acum și în grupul de