Bărbat din Breaza evacuat din locuință după ce și-a alungat soția de acasă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din Breaza a fost evacuat, luni seara, din locuință după ce polițiștii au emis un ordinul de protecție provizoriu față de soția lui de 41 de ani.

Polițiștii au fost sesizați, luni după amiaza prin 112, de o femeie de 41 de ani din Breaza că a fost alungată din locuință de către soțul Macoveiciuc  Ioan și că îi este frică de acesta.

Din verificările și cercetările efectuate de polițiști s-a evidențiat că luni după amiaza femeia de 41 de ani a fost amenințată cu acte de violență de către soțul acesteia în vârstă de 52 de ani, în urma unui scandal provocat de către acesta pe fondul geloziei și a consumului de alcool.

Femeia a spus polițiștilor că de circa două luni soțul ei consumă zilnic alcool și provoacă scandal la domiciliu fără niciun motiv și totodată o amenință pe aceasta și încearcă să o lovească cu diferite obiecte.

Ea a mai arătat că îi este frică să locuiască împreună cu soțul ei  întrucât acesta este violent și a amenințat-o în repetate rânduri, de față la cele întâmplate fiind și cei 6 copii minori ai celor doi soți.

Având în vedere aspectele constatate, s-a întocmit formularul de risc și a rezultat existența unui risc iminent față de femeie care a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În acest caz s-a emis ordinul de protecție provizoriu împotriva bărbatului care a fost evacuat din locuință, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru  „amenințare”.


Intră acum și în grupul de