Trei tineri răniți la Măriței după ce în mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism condus de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au fost răniți vineri seara după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un autoturism condus de un bărbat băut.

Potrivit anchetei poliției, vineri seara în jurul orei 22, un bărbat de 35 de ani din Mărițeia Mică, conducea un  autoturism Audi pe DC 38C , dinspre satul Mărițeia Mică spre satul Măriței și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul Ford condus de un tânăr de 18 ani din satul Dănila.

În urma accidentului au fost rănite două tinere de 17 și 19 ani și un tânăr de 19 ani, toți trei pasageri în autovehiculul Ford.

Tinerii au fost preluați de un echipaj de ambulanță sosit la fața locului și pentru care personalul medical din cadru Spitalului Județean de Urgență Suceava- secția UPU.

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge la interval de o oră fiecare, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de