Spitalul municipal Radauti, condus de un inginer mecanic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la Spitalul Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi „s-a schimbat conducerea managerială”.

„Este apanajul şi dreptul administraţiei locale să facă acest lucru. Au considerat că trebuie o nouă schimbare”, a declarat Ludovic Abiţei.
Acesta a adăugat că a înţeles de la primarul municipiului, Aurel Olărean, că noul director Dorin Tibeică, de profesie inginer mecanic, a lucrat ca manager şi se pricepe să administreze.

Şefului DSP Suceava nu i se pare nepotrivită această numire întrucât, în opinia sa, medicul trebuie să se ocupe de actul medical iar managerul de administrare şi de aducerea banilor.

Ludovic Abiţei a mai spus că numirea este făcută doar pentru câteva zile deoarece postul este scos la concurs pentru data de 11 noiembrie, înscrierile făcându-se până pe data de 4 noiembrie iar noul director şi-a exprimat intenţia de a candida.

Echipa managerială a Spitalului Rădăuţi este formată din Dorin Tibeică- director, Cezar Aurelian Radu- director medical,Doina Lăcrămioara Tipa-director de îngrijiri şi Rodica Gafiţescu- director economico-financiar”.

În cazul în care Dorin Tibeică va promova concursul, va fi nevoit să renunţe la calitatea de consilier pe care o deţine, pe motiv de incompatibilitate.


Intră acum și în grupul de