Detaliile accidentului de la Dorna Arini: Șoferul a intrat într-o curbă cu viteză prea mare și s-a răsturnat în afara drumului


Intră acum și în grupul de

O fetiță de nouă ani a fost rănită, vineri seara, într-un accident prods la Dorna Arini.

Potrivit anchetei,  în jurul orei 18.30, un bărbat de 72 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism Dacia pe D.N. 17B în satul Ortoaia din comuna Dorna-Arini, din direcția Broșteni către Vatra Dornei, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat la o diferență de nivel de aproximativ 3 metri.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei fete de 9 ani din Iași, pasageră în autoturism pe bancheta din spate, care a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”.

Ulterior, Poliția Vatra Dornei a fost sesizată de Compartimentul Primiri Urgențe Vatra Dornei despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat și șoferul autoturismului care, în urma investigațiilor, a fost diagnosticat cu escoriație genunchi drept și echimoză biceps stâng.


Intră acum și în grupul de