Femeia care a fost bătută crunt la Vatra Dornei de iubit și-a retras plângerea penală și spune că vrea să locuiască în continuare cu acesta


Intră acum și în grupul de
captura Facebook

O femeie de 38 de ani care a fost bătută de iubit în Vatra Dornei și-a retras plângerea și spune că vrea să locuiască în continuare cu acesta.

Polițiștii au continuat cercetările în cazul agresiunii comise joi de un bărbat de 41 de ani din Vatra Dornei asupra unei femei de 38 de ani din comuna gorjeană Mătăsari și au intrat în posesia imaginilor postate pe aplicația Facebook de femeia agresată, în care este surprinsă agresiunea fizică comisă asupra sa de către concubinul ei.

Având în vedere modul de comitere a infracțiunii și violența cu care agresorul s-a manifestat asupra victimei, a fost consultat de urgență procurorul de caz, iar pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că agresorul a părăsit municipiul Vatra Dornei în cursul dimineții de joi la volanul unui autoturism Volkswagen Passat înmatriculat în Olanda, deplasându-se în direcția Bistrița Năsăud.

Poliția municipiului Vatra Dornei a dispus examinarea medico-legală a femeii bătute care a fost prezentată la sediul S.M.L. Suceava, unde a fost consultată și s-au stabilit că victima necesită 5 zile de îngrijiri medicale, iar leziunile suferite, nu au pus în primejdie viața victimei.

Poliția menționează că încă de la începutul cercetărilor, femeia agresată a avut o atitudine oscilantă în declarații, iar imediat după producerea agresiunii aceasta a declarat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de agresor.

În cursul zilei de vineri femeia și-a retras în scris plângerea formulată joi împotriva concubinului precizând că nu mai are nici un fel de pretenții de natură penală sau civilă în cauză, că s-a împăcat cu acesta și dorește să trăiască împreună cu el.

Mai mult, aceasta a precizat că în perioada următoare va rămâne la domiciliul concubinului său din  Vatra Dornei, cu acordul acestuia.

În acest caz a fost întocmit dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de