Puternic incendiu într-o hală de sortare a deșeurilor din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o hală de sortare a deșeurilor din Rădăuți generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Potrivit sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Satu Mare și Milișăuți, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la hala de sortare a deșeurilor din municipiul Rădăuți.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor, ardeau in interiorul halei utilaje si alte bunuri, precum si deșeuri reciclabile, cu pericol de propagare la deșeurile depozitate în apropierea halei dar și la un rezervor de biogaz.

În incendiu au ars bunuri aflate în interiorul halei (volă, două tractoare și alte utilaje) și deșeuri reciclabile pe o suprafață de aproximativ 450 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste trei ore.


Intră acum și în grupul de