Șofer fără permis și cu mașina radiată din circulație, depistat pe DN 17 circulând cu 92 de km/h în localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere după ce a fost prins de radar circulând cu viteză excesivă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în jurul orei 16:51 , echipajul de poliție rutieră aflat în executarea unei acțiuni pe linia respectării regimului legal de viteză, a oprit în trafic pe DN 17 km un autoturism ce rula cu viteza de 92 km/h în localitate pe un sector de drum cu limita maximă admisă a vitezei de 50 km/h.

Urmare a verificării documentelor înmânate pentru control, a fost identificat în calitate de conducător al autoturismului un bărbat care nu a prezentat permisul de conducere, declarând despre acesta că nu se află asupra sa.

Cu ocazia verificării în bazele de date, nu s-a constatat ca acesta să dețină permis de conducere valabil, existând suspiciunea rezonabilă că nu deține permis de conducere. De asemenea, s-a mai constatat că autoturismul condus, un Audir, este radiat din circulație din data de 24.08.2022.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de