Copil depistat la volanul unui BMW la Frătăuții Vechi, alături de o femeie care a spus că trebuia să ajungă urgent la o persoană din comună


Intră acum și în grupul de

O femeie de 52 de ani din Frătăuții Vechi și un copil de 16 ani din aceeași comună sunt cercetați penal pentru infracțiuni rutiere.

Potrivit Poliției Suceava, marți în jurul orei 13.00, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Gălănești au aflat că pe drumurile de pe raza comunei Frătăuții Vechi, din direcția sat Măneuți spre satul Frătăuții Vechi, se deplasează un autoturism BMW la volanul căruia se află un copil.

Polițiștii au identificat autoturismul pe drumul comunal Frătăuții Vechi, în zona denumită popular Ionești, de pe raza comunei Frătăuții Vechi, iar la volanul autoturismului a fost identificat un copil de 16 ani din localitate care nu deține permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Pe scaunul din dreapta al autoturismului, a fost identificată o localnică de 52 de ani, proprietara autoturismului, care a recunoscut faptul că i-a încredințat autoturismul copilului pentru a fi condus pe drumurile publice de pe raza comunei deși știa că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ea a motivat gestul că nu deține permis de conducere și trebuia să ajungă urgent la o persoană de pe raza comunei Frătăuții Vechi.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „încredințarea unui auto pt. a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de