Detaliile accidentului cu doi morți de la Iacobeni: Un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens într-un alt autoturism care a fost proiectat într-un camion


Intră acum și în grupul de

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un grav accident produs, marți, pe DN 17 pe raza comunei Iacobeni.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 69 de ani din Galați a condus, marți, la ora 11:40 un autoturism Dacia Logan pe D.N. 17 din direcția Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei.

Ajungând pe raza comunei Iacobeni, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe  sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism Renault condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani din comuna Dumeşti din judeţul Iaşi. Acest autoturism a fost proiectat într-un autocamion ce tracta remorca, condus de un bărbat de 46 ani, pe direcţia Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc.

În urma accidentului, a rezultat decesul șoferului Daciei Logan şi rănirea unui număr de 6 pasageri din cele două autoturisme implicate în accident.

Victimele au fost transportate cu ambulanta la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde au primit îngrijiri medicale.

În jurul orei 13:35, Poliția Vatra Dornei, a fost anunțată telefonic de Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că unul dintre răniți, o femeie de 83 de ani din București, a fost declarată decedată.

Din Renault au fost răniți un bărbat de 63 de ani și o femeie de 62 de ani din București, precum și o femeie de 55 de ani din Iași, iar din Dacia Logan au fost răniți o femeie de 63 de ani din Galați.

Un bărbat de 60 de ani din Iași, pasager în Renault, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,ucidere din culpă” şi ,,vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de