Un tânăr prins când conducea cu 125 km/h în Păltinoasa un autoturism neînmatriculat


Intră acum și în grupul de
FOTO: bzi.ro

Un tânăr de 22 de ani din Stulpicani este cercetat penal după ce a fost depistat circulând cu 125 km/h prin comuna Păltinoasa la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți seara la ora 19:16, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului ce supraveghea traficul rutier cu aparatul radar pe DN17 în Păltinoasa a observat autoturismul marca Volkswagen Passat, cu număr de circulație provizoriu care se deplasa pe direcția Suceava către Gura Humorului, venind cu viteza de 125 km/h (+75 km/h), acesta fiind înregistrat cu aparatul radar.

Având în vedere aspectele constatate, au procedat la oprirea autoturismului în cauză, ocazie cu care persoana aflată la volan s-a conformat, oprind pe partea dreapta a sensului de deplasare

Cu ocazia controlului, la volanul autoturismului marca Volkswagen Passat, a fost identificat numitul un tânăr de  22 ani din  Stulpicani.

Acesta a declarat că nu are documentele asupra sa, ulterior prezentând autorizația de circulație provizorie a autoturismului în cauză.

Procedând la verificarea în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează neînmatriculat la data de 06.09.2022.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Intră acum și în grupul de