Doi hoți au ajuns în arest după ce au fost prinși de polițiști în flagrant când furau mobilă dintr-un imobil din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Vatra Dornei au fost prinși de polițiști în flagrant când furau mobilă dintr-un imobil de pe strada Argestru din localitate.

Astfel, marți seara la ora 22.15, un echipaj de politie i-a surprins în flagrant pe cei doi, ambii din municipiul Vatra Dornei, în timp ce sustrăgeau bunuri din interiorul unui imobil de pe strada Argestru.

La momentul surprinderii în flagrant a celor doi, în curtea imobilului sus menționat, au fost identificate mai multe bunuri de mobilier si un ceas sculptat din lemn, ce au fost sustrase de aceștia din interior și pregătite pentru a fi însușite.

Valoarea bunurilor sustrase este de aproximativ 3000 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În urma consultării procurorului de caz s-a stabilit ca față de cei doi autori să se dispună măsura reținerii pentru 24 ore, iar ulterior unul dintre ei va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar, iar celălalt, întrucât se afla deja sub măsura controlului judiciar dispusă în altă cauză penală, va fi prezentat la Judecătoria Vatra Dornei pentru revocarea măsurii.

În acest caz s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de