Traian Andronachi, candidatul PSD pentru Primăria Rădăuți: Îmi propun să fac un oraș care să-și evidențieze trecutul, specificul, valorile umane, istorice, culturale, dobândite în veacuri, conjugate cu modernismul vremurilor pe care le trăim.


Intră acum și în grupul de

Președintele executiv al PSD Rădăuți, Traian Andronachi, candidat pentru funcția de primar al municipiului a transmis miercuri câteva dintre gândurile pe care le are pentru acest oraș.

El a spus că după anunțarea candidaturii sale la funcția de primar este normal să transmită rădăuțenilor câteva cuvinte, dar nu ca o promisiune de politician, ci ca un angajament-manifest al unui om care își depune în fața locuitorilor, odată cu cuvântul lui și onoarea.

„Din start vă asigur că nu mă voi transforma într-un culegător de voturi , folosite ulterior pe post de maculatură. Voi fi culegătorul doleanțelor, al sugestiilor, al ideilor pozitive, al dorințelor fiecărui cetățean, indiferent că m-a votat sau nu. Nu-mi propun să fac din Rădăuți o localitate ca în Austria sau Germania, pentru că nu voi putea, ci doar un oraș care să-și evidențieze trecutul, specificul, valorile umane, istorice, culturale, dobândite în veacuri, toate acestea conjugate cu modernismul vremurilor pe care le trăim”, a arătat Andronachi.

El a precizat că dorește să conserve valorile într-o manieră evoluționistă, acesta fiind și sloganul său.

„Ca și voi, vreau să trăiesc într-un oraș în care să te bucuri de bunăstare, de educatie, de cultură, de sport, de servicii medicale de top, într-o urbe în care cetățeanul  să fie adevăratul reprezentant  în Consiliul Local. Mă voi ambiționa să trăim cu toți într-un oraș în care să-ți tihnească, indiferent dacă mergi pe jos, cu caruciorul, cu copiii sau cu mașina, în care să te poți plimba noaptea în siguranță, să fim toți parte a unei comunități în care să nu-ti fie frică iarna că centrala orașului va crăpa sau că asfaltul trebuie turnat de două ori în același an pe o stradă”, a adăugat președintele executiv al PSD Rădăuți.

Mai mult, Traian Andronachi a subliniat că își dorește ca primarul să nu fie politician, să nu devină subordonatul președintelui Consiliului Județean, să nu vă irosească asteptările cu vendete și „exorcizari”, ci să facă cu adevărat ceva  pentru cetățeanii orașului, „ceva care să se vadă, să se simtă, să ne facă să spunem cu mândrie că suntem rădăuțeni”.

„Până  la viitoarele alegeri mai sunt doi ani, vreme îndelungată să cugetați, să chibzuiți, să gândiți, să vă conturați o idee despre cine sunt, ce pot și ce au demonstrat până acum candidații care evoluează sau care vor evolua în fața dumneavoastră”, a mai arătat Andronachi.


Intră acum și în grupul de