Ion Lungu anunță că se lucrează la amenajarea bazei sportive tip I și recunoaște că dorește ca noul stadion să fie construit în zonă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că se lucrează la amenajarea Bazei sportive tip I în municipiu, în cadrul Complexului sportiv Suceava.

El a menționat că aflată în vizită la Suceava, directorul general al CNI, Manuela Pătrășcoiu, a vizitat stadiul lucrărilor și totodată a vizionat terenul pe care va fi construită tot de către CNI, Sala Polivalentă de 5.000 de locuri.

Mai mult, primarul a spus că directorul general al CNI a apreciat stadiul lucrărilor la Baza sportiva tip I și de asemenea spațiul generos pentru realizarea Sălii Polivalente, afirmând că este un amplasament ideal pentru asemenea obiectiv cu posibilitate de acces, aproape de bulevardul principal și de amenajare a unor parcări corespunzătoare.

Primarul a spus că pentru construcția Sălii Polivalente se lucrează în prezent la partea de proiectare.

El nu a ascuns faptul că în jurul terenului de fotbal care se construiește acum intenționează să realizeze construcția noului stadion al municipalității sucevene.

„În timp ne propunem ca acolo să dezvoltăm stadionul nou. Așa cum este amplasat, am lăsat spațiu suficient în jurul acestui teren care se face cu dimensiuni UEFA cu nocturnă și să facem acolo un stadion nou”, a declarat primarul.


Intră acum și în grupul de