Sase posturi de consilier financiar-bancar, disponibile la Suceava


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava prezintă noi oportunităţi de angajare în domeniul medical, bancar şi în învăţământ. Astfel, în săptămâna 11-18 noiembrie, locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ au la dispoziţie 8 posturi de asistent medical generalist, un post de infirmieră, 6 posturi pentru consilier financiar-bancar, un post pentru economist-bancă, şi un post în învăţământul preşcolar.

Totodată pentru suceveni sunt disponibile 5 locuri de muncă pentru specializarea tehnician mentenanţă electromecanică, 5 posturi de lucrător comercial, 4 de tinichigiu carosier, 3 pentru meseria de electromecanic, 2 locuri pentru gestionar depozit, respectiv 2 pentru strungar la maşini de strunjit roţi. Se oferă câte un loc pentru următoarele calificări: bucătar, electromecanic auto, mecanic auto şi croitor.

Locul II în ceea ce priveşte numărul locurilor de muncă vacante din judeţ este deţinut de municipiul Rădăuţi, unde angajatorii caută 15 muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, şi o cameristă la hotel.

Urmează oraşul Siret care iese pe piaţă cu 4 locuri de muncă disponibile, din care 3 sunt pentru calificarea de confecţioner-asamblor articole din textile şi unul pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Municipiile Câmpulung şi Vatra Dornei se află la egalitate din punct de vedere al numărului locurilor de muncă oferite, la Câmpulung fiind date spre ocupare un post pentru strungar în lemn şi unul pentru tâmplar mecanic la rândeluit, respectiv un post de şofer autocamion/maşină de mare tonaj şi unul pentru vânzător la Vatra Dornei.

În săptămâna 11-18 noiembrie, municipiul Suceava oferă 42 de locuri de muncă (cu 8 mai multe decât săptămâna trecută), municipiul Vatra Dornei – 2 locuri (cu 21 mai puţine decât săptămâna trecută), municipiul Rădăuţi – 16 locuri de muncă (cu 1 loc mai mult ca săptămâna trecută), oraşul Siret – 4 locuri (la fel ca săptămâna trecută), iar municipiul Câmulung – 2 locuri (la fel ca săptămâna precedentă).

Dacă săptămâna trecută la nivel de judeţ erau disponibile 78 de locuri de muncă, săptămâna aceasta, oferta locurilor este mai mică cu 12, fiind scoase un număr de 66 de posturi vacante la nivel de judeţ.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de