Un bărbat din Frasin care a ucis câinele vecinei a ajuns în arest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din orașul Frasin a ajuns, marți, în Arestul IPJ Suceava fiind acuzat de uciderea unui câine.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, un bărbat din Frasin a reclamat în 21 iunie polițiștilor din cadrul I.P.J. Suceava – Biroul Pentru Protecția că un alt bărbat din orașul Frasin a ucis un câine.

În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal efectuând cercetări sub aspectul infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, iar în urma probatoriului administrat în cauză, la data de 20.09.2022, s-a dispus măsura reținerii bărbatului care a ucis animalul, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările au stabilit că în data de 15.01.2022, în jurul orei 15:00, agresorul a luat de pe drumul public din fața locuinței sale un exemplar canin aparținând unei vecine, l-a târât până în curtea locuinței sale, unde l-a ucis prin acte de cruzime, respectiv prin aplicarea mai multor lovituri cu un obiect contondent, dar și un obiect înțepător. 

Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava, cercetările fiind continuate, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de