O localnică din Moldovița a intrat cu mașina într-un stâlp de beton. Ea a spus că voia să-și formeze deprinderile de șofer


Intră acum și în grupul de

O localnică din Moldovița este cercetată penal pentru conducere fără permis după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de beton.

Polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama care patrulau sâmbătă după amiaza pe raza comunei Moldovița, pe drumul denumit popular CFF, au sesizat prezența în traficul rutier a unui atovehicul Seat Altea, care se afla parcat perpendicular față de axul drumului și care prezenta avarii ca urmare a lovirii frontale cu un stâlp din beton.

Echipajul de poliție a stabilit că mașina fusese condusă de o localnică ce a prezentat actele mașinii, dar a recunoscut că nu are permis de conducere.

Ea a spus că este persoana responsabilă de producerea evenimentului rutier, motivând cele întâmplate prin aceea că, aflându-se în curs de obținere a permisului de conducere, a încercat să conducă autovehiculul sus-amintit, pentru a-și forma deprinderile.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar femeia a fost sancționată și cu amendă.


Intră acum și în grupul de